0 Proizvodi

Proizvodi(0)

0-Proizvodi
Učitaj 0.00
Ukupno 0.00
-27 %
Originalni Ramos i8C i8S i8PRO LCD ekran SL0802V16_HF

Originalni Ramos i8C i8S i8PRO LCD ekran SL0802V16_HF

KM 49.00
KM 67.50
Dostupno za naručivanje

Dostupnost


A. Kad se prijaviš u lice kurira prihvatanje, ako oštećen ili nestala, kontaktirajte nas direktno ili odmah da otkažem telefonu, rekao je problem nije odgovoran za kurir otišao .
Dva. Dobio robu molim te golim metal test ekran ( Jedan odbor test ) ne rastaviti / Suzu film / Razaranje pribor niko Ne, nema osiguranje. Ne test, suzu film direktno instalirao mašinu, sve ne štiti.
Tri. Radnja je bio mali profit i brzo promet, pro mora kupiti teretni osiguranje, ako ima problema kvaliteta, rezultirajući u zamjenu, AA Sistem, koji je poslao ko plati, hvala ti na razumevanju i podršku!
Četiri. Vrati teret napomena : kada se vratio robe, robe oštećen kupac je odgovoran za sve odbio je da plati, mora da je u kutiji da ostavite vaš kontakt informacije, zgodno da poslati natrag na tebe.
Pet. Zbog zajedničkog interesa, molim te, ne komentar na primitka robe, jadni procjenu, ako je roba nisi zadovoljan sa mestom molim vas kontaktirali vlasnika, vlasnik će raditi s tobom da razgovaram o nagodbi, za tvoje zadovoljstvo Vrati će biti veoma glatko > , Otkaži sve usluge!!!
Svecano izjavljujem Dodirni ekran LCD ekranu je krhak, u cilju izbjeći nepotrebnu razmirice, poput ne priznavanje uslovima, molim vas da ne kupim ! Kada kupac preuzima robu, mi ćemo uzeti to kao jasno i slažem se da je iznad smislu, da li, ovaj slučaj će biti važno osnova za obradu
Hvala Vam na Saradnji želim vam sretan u kupovinu!!!

O proizvodu

:
lanjuu
Proizvod Tip:
Tableta LCD
Boja Klasifikacija:
I8pro LCD ekran i8s LCD ekran i8c LCD ekranu

Izbor kupca