0 Proizvodi

Proizvodi(0)

0-Proizvodi
Učitaj 0.00
Ukupno 0.00
Tangda Željezo prah jezgra T60-2 OD*ID*D 15*8.5*6 mm 6.5 nH/N2 10uo Željezo prašine jezgro Ferit Toroid Oblogom Jezgra Crveni gray

Tangda Željezo prah jezgra T60-2 OD*ID*D 15*8.5*6 mm 6.5 nH/N2 10uo Željezo prašine jezgro Ferit Toroid Oblogom Jezgra Crveni

KM 35.70
Dostupno za naručivanje

Dostupnost

Sa bogatog iskustva u radu sa svim vrstama velike i male narudžbe, mi smo razvili opsežne kontakte sa mnogim lokalnim i međunarodnih teretni organizacija.To je karakteristika sličan veoma popularna -26 Materijal.Dobro DC zasićenost karakteristike.U -14 Materijal je sličan -2 Materijal sa neznatno više permeability.
-8 Materijal
Materijal ima početni gubitak srži i dobro ravnomjernost pod visokom predrasuda uslovima,dobar visoke frekvencije materijal. IF kola, EK napajanje uguši, motors blijedi kontrolu filtere.
-19 Materijala
Skup alternativne na -18 Materijal sa istim permeability i nešto više jezgro gubitke.To je isplativije general svrhu materijal koji je korisno u širok spektar pretvaranje energije i liniju filter aplikacije.Visok permeability alternativne da -52 Materijal sa neznatno više jezgro gubitke.
Oni uređuju svijet jezgra su obložena epoksi smole sa minimum 500 V AC slom. željezna ne može biti adsorption.Ovo toroids proizvoda ponudi prostu, compact rješenje za pravljenje inductors, zajedno inductors i transformatori.Popularna u velikim veličina.To je veoma popularna zbog visoke frekvencije ugušiti dizajn.
-33/-34/-35 Materijala
Jeftinu alternativne u -8 Material za prijave gde visoke frekvencije jezgro gubitak nije kritično.
-18 Materijala
Materijal ima početni gubitak srži slično-8 Material sa višim permeability i nižu cijenu.
-38 Materials
Sa svojim visokim magnetno permeability, je jeftina alternativne od 26 Material.
-45 Materials
Najviše permeability Materijal.
-40 Materials
Najmanje skupo materijal.
Osobine :
Maksimalna operativni temperatura oni uređuju svijet jezgra je 150o C.Nakon izolacija tretman,čelični prah je pritisnuo u potrebno oblika i veličine i ide throuth grijanje,i prevlaka ponekad.
Pažnju, molim vas : ovakve magnetno prsten nije magnet, to je nonmagnetic. Stoga, u mogućnosti smo brod, naša roba sigurno i pouzdano da skoro bilo gdje u svijetu
-2/-14 Materijala
Nizak permeability od ovih materijala će rezultirati niži AC fiux gustinu od drugih materijala bez dodatne gap-gubitak.Najveći trošak materijal.Imamo akumulirana izobilju iskustvo i uspostavio stabilno i pouzdan posao veze sa klijenata širom svijeta.
-26 Materials
Najpopularniji materijal.Dobro ravnomjernost sa visokom predrasuda.
Oni uređuju svijet stanju daje dobar magnetno flux spojnice i nizak lutalica flux curenja,
Visinu oni uređuju svijet stanju (se također naziva kao "debljine") je lako da se razlikuju i zahtijeva ne vozikaš se mijenja
Aplikacije.

O proizvodu

:
željezna napajanja
is_customized:
Yes

Izbor kupca