0 Proizvodi

Proizvodi(0)

0-Proizvodi
Učitaj 0.00
Ukupno 0.00
Tangda Željezo prah jezgra T225-2 OD*ID*D 57.5*35*14.5 mm 12nH/N2 10uo Željezo prašine jezgro Ferit Toroid Oblogom Jezgra Crveni gray

Tangda Željezo prah jezgra T225-2 OD*ID*D 57.5*35*14.5 mm 12nH/N2 10uo Željezo prašine jezgro Ferit Toroid Oblogom Jezgra Crveni

KM 44.70
Dostupno za naručivanje

Dostupnost


-45 Materials
Najviše permeability Materijal.
-26 Materials
Najpopularniji materijal.U -14 Materijal je sličan -2 Materijal sa neznatno više permeability.To je isplativije general svrhu materijal koji je korisno u širok spektar pretvaranje energije i liniju filter aplikacije.Popularna u velikim veličina.Ovo toroids proizvoda ponudi prostu, compact rješenje za pravljenje inductors, zajedno inductors i transformatori. željezna ne može biti adsorption.To je karakteristika sličan veoma popularna -26 Materijal.
Oni uređuju svijet stanju daje dobar magnetno flux spojnice i nizak lutalica flux curenja,
Visinu oni uređuju svijet stanju (se također naziva kao "debljine") je lako da se razlikuju i zahtijeva ne vozikaš se mijenja
Aplikacije.Dobro DC zasićenost karakteristike.To je veoma popularna zbog visoke frekvencije ugušiti dizajn.Visok permeability alternativne da -52 Materijal sa neznatno više jezgro gubitke.
Pažnju, molim vas : ovakve magnetno prsten nije magnet, to je nonmagnetic.
Pramenove : željezo energetsko jezgro je Sadržavala flux linije premazan epoksi smole
Materijal Osobine :
željezna prah jezgro je nekako mekan magerntic materijal koji se sastoji od željeza prah i da izoliraju materijal.Najveći trošak materijal.
-33/-34/-35 Materijala
Jeftinu alternativne u -8 Material za prijave gde visoke frekvencije jezgro gubitak nije kritično. Stoga, u mogućnosti smo brod, naša roba sigurno i pouzdano da skoro bilo gdje u svijetu
-2/-14 Materijala
Nizak permeability od ovih materijala će rezultirati niži AC fiux gustinu od drugih materijala bez dodatne gap-gubitak. IF kola, EK napajanje uguši, motors blijedi kontrolu filtere.
Oni uređuju svijet jezgra su obložena epoksi smole sa minimum 500 V AC slom.Imamo akumulirana izobilju iskustvo i uspostavio stabilno i pouzdan posao veze sa klijenata širom svijeta.
-38 Materials
Sa svojim visokim magnetno permeability, je jeftina alternativne od 26 Material.
-18 Materijala
Materijal ima početni gubitak srži slično-8 Material sa višim permeability i nižu cijenu.
-8 Materijal
Materijal ima početni gubitak srži i dobro ravnomjernost pod visokom predrasuda uslovima,dobar visoke frekvencije materijal.Dobro ravnomjernost sa visokom predrasuda. Sa bogatog iskustva u radu sa svim vrstama velike i male narudžbe, mi smo razvili opsežne kontakte sa mnogim lokalnim i međunarodnih teretni organizacija.Nakon izolacija tretman,čelični prah je pritisnuo u potrebno oblika i veličine i ide throuth grijanje,i prevlaka ponekad.

O proizvodu

:
željezna napajanja
is_customized:
Yes

Izbor kupca