0 Proizvodi

Proizvodi(0)

0-Proizvodi
Učitaj 0.00
Ukupno 0.00
Tangda Željezo prah jezgra T68-2A OD*ID*D 18*9*6.5 mm 7nH/N2 10uoIron prašine jezgro Ferit Toroid Oblogom Jezgra Crveni gray

Tangda Željezo prah jezgra T68-2A OD*ID*D 18*9*6.5 mm 7nH/N2 10uoIron prašine jezgro Ferit Toroid Oblogom Jezgra Crveni gray

KM 35.70
Dostupno za naručivanje

Dostupnost


-26 Materials
Najpopularniji materijal.Nakon izolacija tretman,čelični prah je pritisnuo u potrebno oblika i veličine i ide throuth grijanje,i prevlaka ponekad.Imamo akumulirana izobilju iskustvo i uspostavio stabilno i pouzdan posao veze sa klijenata širom svijeta.
-45 Materials
Najviše permeability Materijal.
Oni uređuju svijet jezgra su obložena epoksi smole sa minimum 500 V AC slom.
-52 Materials
Materijal je manji gubitak srži na visokoj frekvenciji, a isto permeability kao -26 Materijal. IF kola, EK napajanje uguši, motors blijedi kontrolu filtere. Stoga, u mogućnosti smo brod, naša roba sigurno i pouzdano da skoro bilo gdje u svijetu
-2/-14 Materijala
Nizak permeability od ovih materijala će rezultirati niži AC fiux gustinu od drugih materijala bez dodatne gap-gubitak.
-19 Materijala
Skup alternativne na -18 Materijal sa istim permeability i nešto više jezgro gubitke. Sa bogatog iskustva u radu sa svim vrstama velike i male narudžbe, mi smo razvili opsežne kontakte sa mnogim lokalnim i međunarodnih teretni organizacija.To je najbolji izbor za linearno frekvenciju prijavu.To je karakteristika sličan veoma popularna -26 Materijal.
-8 Materijal
Materijal ima početni gubitak srži i dobro ravnomjernost pod visokom predrasuda uslovima,dobar visoke frekvencije materijal.
-33/-34/-35 Materijala
Jeftinu alternativne u -8 Material za prijave gde visoke frekvencije jezgro gubitak nije kritično.Dobro ravnomjernost sa visokom predrasuda.
-40 Materials
Najmanje skupo materijal.To je isplativije general svrhu materijal koji je korisno u širok spektar pretvaranje energije i liniju filter aplikacije.Najveći trošak materijal.
Osobine :
Maksimalna operativni temperatura oni uređuju svijet jezgra je 150o C. željezna ne može biti adsorption.Dobro DC zasićenost karakteristike.U jednako rasporedjena jaz u gvožđe prah jezgro je glavna zvezda.Visok permeability alternativne da -52 Materijal sa neznatno više jezgro gubitke.Popularna u velikim veličina.
-28/-30 Materijala
Dobro ravnomjernost,nisku cijenu,i relativno mala permeability ovaj materijal bude popularan u velikim veličina za moćnim UPS uguši.
Oni uređuju svijet stanju daje dobar magnetno flux spojnice i nizak lutalica flux curenja,
Visinu oni uređuju svijet stanju (se također naziva kao "debljine") je lako da se razlikuju i zahtijeva ne vozikaš se mijenja
Aplikacije.
-38 Materials
Sa svojim visokim magnetno permeability, je jeftina alternativne od 26 Material.

O proizvodu

:
željezna napajanja
is_customized:
Yes

Izbor kupca