0 Proizvodi

Proizvodi(0)

0-Proizvodi
Učitaj 0.00
Ukupno 0.00
Tangda Željezo prah jezgra T130-2 OD*ID*D 33.5*19*12 mm 11nH/N2 10uo Željezo prašine jezgro Ferit Toroid Oblogom Jezgra Crveni gray A.

Tangda Željezo prah jezgra T130-2 OD*ID*D 33.5*19*12 mm 11nH/N2 10uo Željezo prašine jezgro Ferit Toroid Oblogom Jezgra Crveni

KM 44.70
Dostupno za naručivanje

Dostupnost


-52 Materials
Materijal je manji gubitak srži na visokoj frekvenciji, a isto permeability kao -26 Materijal.To je veoma popularna zbog visoke frekvencije ugušiti dizajn.U jednako rasporedjena jaz u gvožđe prah jezgro je glavna zvezda.Imamo akumulirana izobilju iskustvo i uspostavio stabilno i pouzdan posao veze sa klijenata širom svijeta.
-40 Materials
Najmanje skupo materijal.Dobro DC zasićenost karakteristike.Najveći trošak materijal.Nakon izolacija tretman,čelični prah je pritisnuo u potrebno oblika i veličine i ide throuth grijanje,i prevlaka ponekad. željezna ne može biti adsorption.
Oni uređuju svijet stanju daje dobar magnetno flux spojnice i nizak lutalica flux curenja,
Visinu oni uređuju svijet stanju (se također naziva kao "debljine") je lako da se razlikuju i zahtijeva ne vozikaš se mijenja
Aplikacije.
Oni uređuju svijet jezgra su obložena epoksi smole sa minimum 500 V AC slom. IF kola, EK napajanje uguši, motors blijedi kontrolu filtere.Popularna u velikim veličina.
-18 Materijala
Materijal ima početni gubitak srži slično-8 Material sa višim permeability i nižu cijenu.To je najbolji izbor za linearno frekvenciju prijavu. Stoga, u mogućnosti smo brod, naša roba sigurno i pouzdano da skoro bilo gdje u svijetu
-2/-14 Materijala
Nizak permeability od ovih materijala će rezultirati niži AC fiux gustinu od drugih materijala bez dodatne gap-gubitak.Dobro ravnomjernost sa visokom predrasuda.
-45 Materials
Najviše permeability Materijal.
-19 Materijala
Skup alternativne na -18 Materijal sa istim permeability i nešto više jezgro gubitke.To je isplativije general svrhu materijal koji je korisno u širok spektar pretvaranje energije i liniju filter aplikacije.
Pramenove : željezo energetsko jezgro je Sadržavala flux linije premazan epoksi smole
Materijal Osobine :
željezna prah jezgro je nekako mekan magerntic materijal koji se sastoji od željeza prah i da izoliraju materijal.Visok permeability alternativne da -52 Materijal sa neznatno više jezgro gubitke.U -14 Materijal je sličan -2 Materijal sa neznatno više permeability.
-28/-30 Materijala
Dobro ravnomjernost,nisku cijenu,i relativno mala permeability ovaj materijal bude popularan u velikim veličina za moćnim UPS uguši.
-8 Materijal
Materijal ima početni gubitak srži i dobro ravnomjernost pod visokom predrasuda uslovima,dobar visoke frekvencije materijal.
-26 Materials
Najpopularniji materijal.

O proizvodu

:
željezna napajanja
is_customized:
Yes
:
Tangda

Izbor kupca