0 Proizvodi

Proizvodi(0)

0-Proizvodi
Učitaj 0.00
Ukupno 0.00
Dongyang drvorezbarstvo cvijet applique kružne zid cvijet vrata cvet cveta ljubičasta dosada Evropskom stilu ukras materia

Dongyang drvorezbarstvo cvijet applique kružne zid cvijet vrata cvet cveta ljubičasta dosada Evropskom stilu ukras materia

KM 72.00
Dostupno za naručivanje

Dostupnost


4 vlasnik vjeruje penny robe, sve robe poslali su strogo jer se boje i ostali subjektivna razloga, a ne kao neki razlog da se vratim, druge stvari ne, mi aktivno razgovarati sa tobom. Ako postoje od akcije, korisničke usluge će te zvati za put.
Zaraditi novac, srce od kupusa.
8 kao rezultat svaka osoba je mjerenje je drugačije, možda postoji odstupanje od oko 1-2 CM, detalji može biti konsalting usluzi. Mi smo na osnovu dugoročno, apsolutna kredibilitet, neće imati novca da ne date fenomen!
3 nakon kupac primio roba mora lice u lice inspekcije, inspekcija je kupac je obaveza i prava, kao što su ozbiljnu štetu u logistici kompanija potpisati, i onda nas kontaktirati.
7 zbog specifične prirode industrije, ne u potpunosti popravio standarde za kvalitetom robe, i drva više proizvoda posebno, jer prirodnog materijal, drvo drvo čvor drvo boja razlika je normalno. Bijeli drvene dio svoje korijene ima često prilično veliki, kremasto bijele, postepeno su uključeni u pale da smeđe crveni srž, ponekad tamnije pruge.
2 zbog kupac prijatelji su razbacani, beba stranica Express cijena je samo Šangaju Šangaju Cijene, drugim oblastima treba da čine razliku.
Gdje da pišem prodavac da podnesem teretni samo zbog pogodnosti transakciju, pravi isporuka iz logistike, teretni da plati, kupac da medvjed!
QQ : 657409343
Mobilni : 18258998432
Iskreno, za tvoje usluge, želim ti sretan život!
. Molim te razumeti naše mušterije, ali mi garantovati kvalitetom robe, robe police da apsolutno kvalifikovana isporuka, bez varanja. Molim vas konzultirati specifične logistike troškove. "Pokušaju" Prodavač će nositi teretni, kako bi pro Alipay operaciju.

O proizvodu

modeliranje:
Drugi
Boja Klasifikacija:
15CM 20CM 12CM

Izbor kupca